Andrei Chiliman scapă de sechestrul pe bunuri

115
Andrei Chiliman scapă de sechestrul pe bunuri - andreichiliman-1435854420.jpg

Articole recomandate

Judecătorii au decis astăzi ridicarea sechestrului pe bunurile și conturile lui Andrei Chiliman. Procurorii i-au impus primarului suspendat al sectorului 1 un sechestru pe bunuri și conturi în valoare de peste 11 milioane lei.



Andrei Chiliman s-a autosupendat la finalul lunii trecute din funcția de prim-vicepreședinte al PNL și din funcția de copreședinte al filialei PNL sector 1, pentru a nu afecta imaginea partidului, după ce procurorii i-au interzis să mai conducă primăria sectorului 1 cel puțin 60 de zile. El este cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență.



În continuare, primarul suspendat al Sectorului 1 rămâne sub control judiciar, după ce magistrații au respins din nou cererea DNA de arestare preventivă, potrivit Digi24.ro.

Mita impresionantă care ar fi ajuns în buzunarele primarului Andrei Chiliman, trei miliarde de lei, se înscrie pe primele locuri în topul tunurilor date pe bani publici descoperite în ultimii ani de procurori. El este suspectat că, timp de zece ani, alături de mai mulți colaboratori apropiați, ar fi taxat fiecare contract finanțat de la bugetul Primăriei cu 10%.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4976 secunde