Andreea Marin - Bănică vine la Constanța. Vezi aici de ce!

349
Andreea Marin - Bănică vine la Constanța. Vezi aici de ce! - andreeamarinbanica-1350904119.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 24 octombrie, ora 17.30, în Constanța, la Complexul Laguna (Satul de Vacanță), are loc dezbaterea din cadrul campaniei "Riscurile consumului de droguri la mamă și copil", al cărei obiectiv principal îl reprezintă sensibilizarea și conștientizarea viitoarelor mame cu privire la riscurile asociate consumului de tutun, alcool și droguri asupra fătului.
Andreea Marin-Bănică și echipa Școala Mamelor sunt invitate la eveniment pentru a discuta cu toate persoanele interesate de acest subiect.


"Noi știm că a fi mamă e o minune, dar uneori înseamnă și provocări cărora e greu să le faci față. Vino și tu la întâlnirea cu Andreea, specialiștii Școala Mamelor și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog - CRPECA Constanța, pentru a afla cum poți depăși greutățile de care te izbești zi de zi.


Ai ocazia să discuți deschis cu Andreea Marin-Bănică și specialiștii Școala Mamelor. Locația este special aleasă ca pentru o întâlnire între prietene. Sunt invitate în mod special mamele. Cu dulciurile și băuturile răcoritoare venim noi, voi veniți cu zâmbetele, pentru ca fotografiile făcute la final sa devina amintiri de neuitat.


Despre echilibrul pe care îți e greu să-l găsești între viața de familie, profesie și dorințele sufletului tău, despre drepturile tale pe care nu le cunoști sau înțelegi destul de bine, despre viața care merită prețuită și trăită frumos și demn, despre bucuriile și tristețile sau semnele tale de întrebare, într-o discuție caldă, deschisă ca de la prietenă la prietenă, cu Andreea și echipa sa!

Depinde în primul rând de tine, ca viața ta să devină mâine mai blândă, mai echilibrată, decât este azi!
Intrarea este liberă!", spun organizatorii evenimentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde