Andreea Cosma, la Parchetul General: Am venit să consult dosarul. Am impresia că s-a așternut o liniște

145
Andreea Cosma, la Parchetul General: Am venit să consult dosarul. Am impresia că s-a așternut o liniște - andreeacosma2-1530535022.jpg

Articole recomandate

Deputatul Andreea Cosma a afirmat luni, la intrarea în Parchetul General, că a venit pentru a consulta dosarul întocmit în urma plângerii sale pe numele procurorului Mircea Negulescu, precizând că are impresia că s-a ''așternut o liniște'' asupra acestui caz.

"Am venit în calitate de parte vătămată. Mă prevalez de Codul de procedură penală și vreau să fac o cerere să consult dosarul. Am impresia că s-a așternut o liniște. (...) Sunt 14 plângeri penale (...) cu privire la aceleași persoane. Eu am plângerea mea. Știu că și fratele meu a făcut săptămâna trecută o cerere pentru consultare dosar. Vrem să vedem ce s-a mai întâmplat. Eu chiar mă grăbesc. Întrucât CSM a suspendat cercetarea disciplinară, tocmai pentru ca Parchetul General să continue cercetările, așa că vreau să văd ce s-a întâmplat. Este dreptul meu", a declarat Andreea Cosma, potrivit Antena 3.

Andreea Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală în care îl acuză pe procurorul Mircea Negulescu de sustragere și distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și abuz în serviciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6588 secunde