Anchetați pentru că vindeau etnobotanice în sex-shop

1039
2
Anchetați pentru că vindeau etnobotanice în sex-shop - sexshop1325779110-1328538515.jpg
Administratorul și vânzătorul unui magazin din Constanța sunt suspectați de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

Pe 4 februarie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Tomis, unde a fost depistat în flagrant Alexandru M., vânzător în cadrul aceleiași societăți, în timp ce comercializa substanțe susceptibile de efecte psihoactive.

În incinta punctului de lucru, specializat în comercializarea produselor erotice, se aflau expuse la vânzare 124 de plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive (pulberi și fragmente vegetale inscripționate "Blind Heat" și "Special Gold"), interzise la vânzare prin Legea nr.194/2011, în lipsa unei autorizații speciale.

Față de Alexandru M. și Iancu F., administrator al societății, s-a întocmit un dosar penal pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de efecte. 

Comentează știrea

PITICU
20 martie 2012
SI EU VAND

STAMBULI este capu drogurilor

MIHAI
20 martie 2012
Si eu sunt catelu Lu COSTEL STAMBULi

AUdi A8 CT- WIN nr imatriculare si MAtiz GSR TRaficantiii tata fiu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1922 secunde