Ancheta solicitată de MAI în cazul Ghiță, finalizată. Mogulul nu ar fi ieșit din țară

265
1
Ancheta solicitată de MAI în cazul Ghiță, finalizată. Mogulul nu ar fi ieșit din țară - ancheta-1482947003.jpg
Ca urmare a solicitării ministrului Afacerilor Interne din data de 22 decembrie, la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române a fost efectuată o anchetă internă, cu privire la activitățile desfășurate în cazul lui Sebastian Ghiță, al cărei rezultat a fost prezentat procurorului.

Ancheta internă a vizat modul în care s-au derulat controlul judiciar, realizarea procedurii de citare, punerea în executare a mandatului de aducere și efectuarea activităților dispuse prin ordonanța emisă de unitatea de parchet competentă, desfășurate de polițiști din cadrul IPJ Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale. În urma anchetei, a rezultat că nu au fost constate încălcări ale normelor procedurale, iar în ceea ce privește cooperarea interinstituțională, s-au dispus măsuri pentru îmbunătățirea acesteia.

"Precizăm că, în prezent, Poliția Română continuă cercetările pentru punerea în executare a mandatului de aducere emis pe numele inculpatului Ghiță Sebastian, cadrul procedural limitând activitățile, comparativ cu măsurile dispuse în cazurile de dare în urmărire a unei persoane. Totodată, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a intensificat verificările la punctele de trecere a frontierei, având în vedere menținerea interdicției de a părăsi teritoriul României față de cel în cauză, iar până în prezent, nu au rezultat date care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză", precizează Poliția Română, în cadrul unui comunicat de presă. 

Comentează știrea

Murphy
29 decembrie 2016
La noi e mogul, la americani e investitor

Donald Trump presedintele ales al USA e un mare investitor si multimiliardar respectat de USA, la noi Ghita e un infractor, nu un investitor celebru, e mogulul, nu un platitor de taxe si impozite la stat. O tara de kkt, oameni de kkt in justitie, politica , sri, dna, sie, etc. Asa vreti voi ca Romania sa prospere criminali notorii din 25 dec.1989 - ziua Sfanta a Craciunului ? Asa vreti voi sa va ajute Dumnezeu ? Mama voastra de criminali notorii, tradatori de tara si neam romanesc ! Ghita prinde-i la cotitura si taiele coaele cu un cutit neascutit, sa urle de durere pana le cad coaele pe asfalt ! Proletari din toate tarile uniti-va !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2915 secunde