Anchetă la IPJ Constanța după ce Vali Vijelie a afirmat că era la șpriț cu "șeful Poliției"

776
Anchetă la IPJ Constanța după ce Vali Vijelie a afirmat că era la șpriț cu

Articole de la același autor

Sancțiunea contravențională aplicată, în seara de 28 august, manelistului Vali Vijelie, pentru nerespectarea regulilor privind limitarea răspândirii noului coronavirus în timpul unui concert din Năvodari, a stârnit controverse.

În data respectivă, oamenii legii au descins în mai multe locații de pe litoral, inclusiv în localul respectiv, unde au constatat că nu erau respectate normele legale. Drept pentru care, oamenii legii au decis sancționarea cu 1.000 de lei a cântărețului și cu 2.500 de lei a administratorului localului, pentru organizarea de petreceri. Pentru dispersarea oamenilor, polițiștii au folosit rampele autospecialelor și avertismente verbale.

Zilele trecute, însă, manelistul Vali Vijelie a făcut declarații la o televiziune în care neagă că ar fi fost amendat, ba chiar a susținut că se afla la masă cu un "șef de poliție". Potrivit unor surse din Poliție, ar fi vorba despre adjunctul Poliției Năvodari.

"Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii stăteau în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 300 sau 400. Și la cealaltă terasă s-au ocupat locurile. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț. N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!", a mai spus Vijelie, la Pro TV.

Declarațiile artistului nu au rămas fără reacție. Polițiștii au subliniat, din nou, că amenda a fost aplicată. Ba mai mult, la nivelul IPJ Constanța, au fost demarate verificări cu privire la modul cum s-a efectuat controlul respectiv, dar și cu privire la împrejurările în care polițistul de la Năvodari se afla în local.

"În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la interpretarea live a unui muzician, care a avut loc în zona Mamaia Sat la data de 28 august a.c., vă comunicăm următoarele: Așa cum s-a declarat încă din data evenimentului, respectiv 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au sancționat contravențional pe interpretul muzical cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Precizăm faptul că, la nivelul IPJ Constanța, au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment", au arătat polițiștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 August 2020
Stire din Eveniment : Jandarmii, la datorie, pe litoral
Marţi, 25 August 2020
Stire din Eveniment : Beach-baruri, amendate, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4765 secunde