Anchetă într-o școală / Profesoară cu TBC, trei elevi suspectați

223
1
Anchetă într-o școală / Profesoară cu TBC, trei elevi suspectați - elevi93093300-1516020713.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Dâmbovița au deschis, luni, un dosar penal în cazul unui cadru didactic care a mers la școală fiind bolnav de TBC. Testarea a ieșit pozitivă în cazul a 3 elevi, motiv pentru care polițiștii vor să afle dacă femeia știa că este bolnavă sau nu.


Anchetatorii urmează să stabilească dacă profesoara de la Școala din Bucșani știa că este bolnavă și a pus în pericol elevii.


"Ne-am autosesizat, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiune contra sănătății publice. Cercetările sunt efectuate în cauză și nu contra unei persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, Alexandra Ciurea.


Potrivit Mediafax, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, Marinela Popa, a declarat că toate persoanele care au intrat în contact cu profesoara bolnavă de TBC au fost testate, iar în cazul a trei elevi testarea a ieșit pozitivă.


"În cazul a 3 copii testarea a ieșit pozitivă, dar asta nu înseamnă că sunt și bolnavi de TBC. Conform procedurii, ei au fost trimiși la spitalul Marius Nasta din București pentru examinări suplimentare, în urma cărora se va stabili dacă sunt bolnavi sau nu. Nu vorbim de un focar, este un singur caz", a precizat Popa.


Profesoara este internată la Secția de TBC a Spitalului Județean de Urgență Dâmbovița, iar în școala din Bucșani s-a făcut dezinfecția.








Comentează știrea

unul
15 ianuarie 2018
intrebare

Pai vaccinul nu-i protejeaza? E suficient sa le verifice carnetul de vaccinari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde