Anchetă DNA: Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reținut 24 de ore!

2380
2
Anchetă DNA: Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reținut 24 de ore! - blocurilocuintetineribabanovacra-1416332110.jpg

Articole recomandate

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures SRL, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de evaziune fiscală.

Din ordonanța de reținere întocmită de procurori, a reieșit că, în prezenta cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt. Societatea Shapir Structures SRL s-a sustras de la plata obligațiilor fiscale către stat, producând un prejudiciu în sumă totală de 45.694.558,5 lei (peste 10 milioane de euro) compus din: 27.723.810,65 lei taxa pe valoarea adăugată și 17.970.747,85 lei impozit pe profit, informează site-ul oficial al DNA.

Omului de afaceri i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentat, mâine, la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Zizi
18 noiembrie 2014
Henri Coanda

Pentru cine nu stie, acest nene, Avraham Morgenstern, e ala de dadu neste spaga de 150000 Euro lu' Mazare pentru campusul Henri Coanda. Ma gandeam, cine a avut ideea asta cosmica de a da acestui teritoriu numele de Henri Coanda? De unde si pana unde asocierea numelui ilustrului inginer roman, cu acest spatiui infect al Constantei, populat de bastinasi de etnie roma (tigani pentru cine nu cunoaste acest termen), si a caror ocupatie principala transmisa din generatie in generatie este ciorditul en-detail si en gros?

ion
19 noiembrie 2014
a ala cu asfaltul -mai grav

dna s averifice asfalatarile false-cartier consilieri-licitatii trucate-tot firmele lor-au vile toti consilierii- str roterdam e alui gabi stan vicprimar-a vindut 2 vile lui dan diaconescu si amanta sa cu 400 mii euro-al imobiliare-acum aluat si statia autobuz 40 pescarie-mamaia,caz autobuze maz -aveau euro 2 le a dat ilegal aprobare miron mitrea care apimit vila lina a lui mazare si moga lac mamaia cu ghe slabu-george despina-autobuzele -costau 6o mii eurodin Bielarus si in acte 200 mii euro-ori 400 bucati-zelca c le dadea motorina -furat din conducte cu conpress -ale lui mazrare-de aia au scos tramvaiul-al queda sri si dna

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3647 secunde