Anchetă DIFICILĂ în cazul celor doi paznici uciși! Crimă similară, anul trecut. DOI SUSPECȚI FRAȚI!

201
Anchetă DIFICILĂ în cazul celor doi paznici uciși! Crimă similară, anul trecut. DOI SUSPECȚI FRAȚI! - politisticriminalistijpgc7e8ca06-1531897032.jpg

Articole recomandate

Cei doi suspecți în cazul bărbaților gășiți decedați în incinta unei fabrici din sectorul 6 al Capitalei au fost reținuți marți. Cei doi suspecți sunt frați și au revenit de curând din străinătate. Ei le-au spus anchetatorilor că nu-i cunoșteau pe bărbați găsiți decedați. În ceea ce-i privește pe cei doi paznici de la fabrica de ciment, medicii legiști au stabilit că au murit în urma loviturilor. Mai mult, o rudă a unui dintre bărbații găsiți decedați le-a spus jurnaliștilor că cei doi ar fi fost aruncați de la etaj. Pe lângă cazul celor doi bărbați, criminaliștii investighează și o altă moarte suspectă a unui al treilea paznic, în septembrie anul trecut, scrie romaniatv.net


Cei doi suspecți reținuți, marți dimineață, în dosarul deschis în cazul celor doi paznici găsiți decedați la fabrica de ciment din Captală au fost audiați de procurori. Ei sunt acuzați de omor și omor calificat în acest caz. Cei doi tineri reținuți sunt suspectați și în cazul unui alt paznic mort anul trecut, în aceeași fabrică.

Anchetatorii au refăcut filmul celor trei crime și susțin că bărbații i-au aruncat pe cei doi paznici de la etajul unu într-o hală dezactivată din incinta fabricii in care lucrau. Anul trecut suspecții l-ar fi bătut pe un alt paznic până l-au omorât. I-au produs victimei fracturi craniene care au dus la decesul acestuia. Când au fost aduși la audieri suspecții susțineau că nici măcar nu îi cunosc pe paznicii morți.

Legiștii au făcut autopsia celor doi paznici găsiți morți și au stabilit preliminar că au murit în urma leziunilor produse prin lovire. Rudele lor susțin că bieții oameni au fost aruncați de la etaj.

"A fost aruncat de la înălțime și asfixiat", a declarat o rudă a unuia dintre paznicii găsiți decedați luni în incinta fabricii de ciment de pe Bd. Timișoara din București.

Cei doi supecți au plecat în străinătate imediat după ce a fost găsit mort primul paznic în septembrie anul trecut. Ulterior au revenit și iată că au fost găsiți morți alți doi paznici.

Ancheta este una complicată și asta pentru că exită două ipoteze: ori cei doi paznici au fost omorâți prin lovire cu obiecte contodente ori au fost aruncați de la etaj.

Doi bărbați în vârstă de 52 de ani, respectiv 65 de ani, au fost găsiți morți luni în incinta unei fabrici de ciment pe Bulevardul Timișoara din Capitală. Cei doi lucrau ca paznici ai fabricii și au fost găsiți decedați și împachetați în folii de plastic. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6352 secunde