€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

ANCHETĂ DE AMPLOARE! Un bărbat a fost găsit mort pe câmp, iar o femeie - în fața casei cu leziuni grave la cap

Ştire online publicată Vineri, 19 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii și procurorii argeșeni anchetează două cazuri de omor, după ce vineri dimineață un bărbat a fost găsit pe un câmp, cu multiple semne de violență, iar o femeie a fost găsită în fața casei, cu leziuni grave la cap, ea murind la spital.

Prima sesizare a venit din partea unui bărbat care a anunțat că l-a găsit mort pe un câmp din localitatea Căteasca pe angajatul său, care muncea ca văcar, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Anchetatorii au constatat că bărbatul, în vârstă de 65 de ani, care era din localitatea Moșoaia, județul Dmbovița, are mai multe urme de violență pe trup și au deschis dosar penal penrtru omor.

Al doilea caz de omor a fost sesizat tot vineri dimineață în localitatea Albeștii de Muscel, unde o femeie în vârstă de 65 de ani a fost descoperită cu leziuni grave în fața porții locuinței sale. Un echipaj medical s-a deplasat de urgență și a preluat-o pe femeie, însă aceasta a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital, reprezentanții unității medicale fiind cei care au anunțat Poliția.

Și în acest caz a fost deschis dosar pentru omor. Ambele cazuri sunt coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7272 secunde