Ancheta continuă, în Italia, în cazul dispariției marinarului constănțean Vlad Nicolescu

506
Ancheta continuă, în Italia, în cazul dispariției marinarului constănțean Vlad Nicolescu - anchetacontinuaitaliavladnicoles-1429202240.jpg

Articole de la același autor

Peste 10.000 de semnături a strâns petiția "Never lose hope! Vlad Nicolescu", prin care rudele și apropiații tânărului marinar constănțean Vlad Nicolescu, dispărut pe 28 martie, de la bordul navei comerciale "Josephine Prima" atrag atenția că vor să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu navigatorul. 


"Nu vreau să se creeze un precedent. Mulți dintre noi avem pe cineva drag plecat, fie pe apă, fie pe uscat. O săptămână trecută fără vești ne face să tresărim la fiecare sunet al telefonului. Mă rog ca Vlad să fie bine și să se în-toarcă acasă!", scrie un semnatar al petiției. "Nu cred că îl vom mai vedea pe Vlad, dar pentru familie, prieteni și apropiați trebuie o anchetă cu un rezultat anunțat, de ce nu, în media", notează un altul. 


În momentul în care nava "Josephine Prima" a ajuns în Algeria, membrii echipajului au dat declarații cu privire la îm-prejurările dispariției tânărului, dar restul anchetei va fi des-fășurată în Italia, în apele căreia a avut loc și dispariția. În con-tinuare, rudele și cei care l-au cunoscut pe Vlad Nicolescu se împotrivesc ideii că acesta s-ar fi putut sinucide. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Economie : Școala se mută pe mare
Pagina a fost generata in 3.064 secunde