Amenzi usturătoare pentru piețarii din Constanța

547
2

Articole de la același autor

Amenzi usturătoare și sute de kilograme de marfă confiscată - acesta a fost deznodământul raziilor făcute de polițiști în piețele din Constanța, înaintea Paștelui.

Piețele din Constanța au fost, săptămâna aceasta, arhipline. Comercianții abia au făcut față solicitărilor, constănțenii dorind să aibă mese îmbelșugate de sfintele Sărbători Pascale. Iar pentru a-i proteja împotriva practicilor comerciale ilegale, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au descins în toate piețele din municipiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, au fost verificate condițiile de comercializare a cărnii și produsele din carne (în special mieii), a peștelui, ouălor etc. Polițiștii au fost însoțiți de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

Ieri, oamenii legii au verificat temeinic piețele Tomis III și Griviței. Cum era de așteptat, au fost descoperite numeroase nereguli - în special în ceea ce privește actele de însoțire a mărfii - astfel că au fost confiscate peste 150 de kilograme de carne și pește, dar și câteva zeci de kilograme de fructe și legume, produse ce nu erau conforme cu standardele legale în vigoare.

De asemenea, polițiștii au aplicat amenzi contravenționale de 60.000 de lei comercianților surprinși pe picior greșit. 

Comentează știrea

scoopo
9 aprilie 2015
In sfarsit

In sfarsit vede cineva mizeria ,cum se vinde carnea data cu otzet si branza tinuta in tot felu de butoaie.Machidoni incep sa plateasca tva,niciodata nu au facut asta...Bravo

Cetatean
4 iulie 2015
Atentie la intrarea in piata Tomis 3

Atentie la intrarea in piata Tomis 3, sunt 2 tipe care vand fructe cu cantarele dijmuite, cantare vechi tip Balanta Sibiu, nu electronice, am cumparat 2 kg de capsuni si am veriicat afara la un cantar electronic, avea 1,7 kg., deci 300 grame la 2 kg. erau furate lacantar ! Nimeni nu vede, nimeni nu aude, nu-i posibil sa vinzi cu asemenea cantare dijmiute ! Luati masuri OPC-ule !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4928 secunde