Amenzi usturătoare pentru petrecerile private din Constanța, interzise din cauza pandemiei

170
Amenzi usturătoare pentru petrecerile private din Constanța, interzise din cauza pandemiei - petrecericovidsursapcnews-1610900777.jpg

Articole de la același autor

Organizatorul unei petreceri de logodnă a fost amendat, sâmbătă seara, 16 ianuarie, iar alte opt persoane care se aflau în curtea respectivă s-au ales la rândul lor cu amenzi. În contextul în care organizarea de petreceri private este interzisă, în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, polițiștii au depistat că la o locuință din comuna Cumpăna, a unui bărbat de 30 de ani, avea loc o petrecere de logodnă. Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei, iar alte opt persoane cu câte 1.000 de lei fiecare.

În aceeași zi, polițiștii din Constanța au amendat și un local din municipiul reședință de județ. Deși restaurantele încă sunt închise, clienții neavând voie să consume în interior, oamenii legii au observat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate în incinta unui local. Administratorul localului a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției 3 au depistat o petrecere privată într-un alt restaurant. Administratorul localului a fost sancționat cu 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului cu 4.000 de lei. 


„Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de COVID 19”, au subliniat reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2326 secunde