Mai multe ştiri online:

Amenzi uriașe dacă faceți grătar în locuri neamenajate, în Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 10 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
A venit primăvara, iar constănțenii au început să iasă la aer, pentru plimbare sau grătar. Atenție, însă, unde faceți focul, pentru că polițiștii locali sunt cu ochii pe noi. Patru sancțiuni au fost aplicate deja, la sfârșitul săptămânii trecute, constănțenilor care făceau grătar în locuri neamenajate. 


„Atragem atenția tuturor celor care doresc să participe sau să organizeze un picnic sau grătar pe domeniul public, că trebuie să aibă în vedere următoarele aspect: conform Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, acestea nu se pot derula decât în zone special amenajate, dotate cu utilități și facilități pentru desfășurarea activităților de picnic și în care aprinderea focului este permisă. Este, astfel, strict interzisă aprinderea focului pe străzi, în parcări, în curțile interioare ale blocurilor, pe spațiile verzi, în cimitire și oricare alte locații care nu sunt special amenajate în acest sens. Conform actelor normative în vigoare, cei care desfășoară activități de picnic în-afara zonelor special amenajate sau a zonelor indicate pentru astfel de activități pot fi sancționați cu o amendă contravențională cuprinsă între 1.000 și 3.000 de lei”, precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 


Dacă doriți să faceți o sesizare, puteți apela Dispeceratul Poliției Locale, la numărul de telefon 0241/484.205, sau puteți scrie pe aplicația Whataspp, la numărul 0799/606.142. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8147 secunde