Amenzi și avertismente date cluburilor, după controale spontane

158
2
Amenzi și avertismente date cluburilor, după controale spontane - amenzi-1510681767.jpg

Articole de la același autor

Pentru verificarea modului de respectare a legii, în zilele de 11 și 12 noiembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" a derulat o serie de acțiuni inopinate de verificare în cluburile constănțene. 


Astfel, au fost executate cinci controale la operatori economici, unde au fost constatate 24 de deficiențe. În urma acțiunilor de control preventive, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale (14 avertismente și 5 amenzi), în cuantum de 13.000 lei. Deficiențele constatate nu s-au încadrat în prevederile HG nr. 915/2015 privind Stabilirea criteriilor pentru oprirea funcționării ori utilizării construcțiilor sau amenajărilor determinate de încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu. 


Principalele nereguli au constat în: instalații electrice defecte sau exploatate necorespunzător, deficiențe de ordin organizatoric la nivelul obiectivelor controlate, neverificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neorganizarea corespunzătoare a instructajului în domeniul situațiilor de urgență, neafișarea/neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu, nerespectarea reglementărilor privind fumatul în spații închise. 


"Având în vedere faptul că perioadele de week-end se caracterizează printr-un aflux mare de persoane care aleg să-și petreacă timpul liber în astfel de locații, recomandăm administratorilor sau proprietarilor acestor categorii de obiective respectarea numărului maxim de utilizatori prevăzut de legislația în vigoare, solicitarea sprijinului pentru acordarea asistenței tehnice de specialitate în vederea întocmirii documentației necesare obținerii autorizației de securitate de incendiu și preocupare sporită pentru solicitarea acestui act administrativ care să ateste securitatea beneficiarilor", susțin reprezentanții ISU "Dobrogea".


Comentează știrea

costu
16 noiembrie 2017
operator pc

Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

costu
16 noiembrie 2017
operator pc

Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3427 secunde