Amenzi peste amenzi pentru cluburile din Mamaia unde se ignoră măsurile împotriva Covid-19

165
Amenzi peste amenzi pentru cluburile din Mamaia unde se ignoră măsurile împotriva Covid-19 - terasamamaiasursapolitiaromana-1599407767.jpg

Articole de la același autor

Sfârșiturile de săptămână sunt prilej pentru constănțeni și turiști să se relaxeze la malul mării, dar și pentru oamenii legii să iasă în control, pentru a veghea la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în vederea limitării infectării cu virusul Covid-19.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, peste 150 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai altor instituții de control au ieșit pe teren, prin stațiuni. Au fost verificate aproape 120 de societăți comerciale, fiind aplicate peste 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.000 de lei. Potrivit oamenilor legii, 12 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. De asemenea, în stațiunea Mamaia, două localuri au fost amendate cu câte 10.000 de lei fiecare, pentru că nu se păstra distanța fizică.

În schimb, în noaptea de sâmbătă spre duminică, peste 200 de forțe de ordine au fost pe teren, au verificat peste 130 de societăți comerciale, aplicând 74 de sancțiuni, în valoare de aproape 195.000 de lei. În stațiunea Mamaia, au fost depistate șase localuri unde nu se respectau măsurile de protecție sanitară. Operatorii economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 120.000 de lei, întrucât patru dintre aceștia au încălcat în mod repetat normele de protecție sanitară. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde