Amenzi pentru operatorii de plajă care nu au pază

164
Amenzi pentru operatorii  de plajă care nu au pază - amenzipentruoperatoriideplajapaz-1406654744.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Poliției Constanța au atras atenția, în repetate rânduri, asupra faptului că agenții economici și operatorii de plajă de pe litoralul românesc au obligația să-și asigure securitatea bunurilor, după cum impune Legea 333/2003. Ba chiar, după cum ne-a precizat conducerea instituției de poliție, încă dinainte de începerea sezonului estival, au fost organizate întâlniri cu agenții economici și le-au fost aduse la cunoștință obligațiile pe care le au.

Ca și în anii trecuți, însă, o parte dintre operatorii de plajă au ignorat atenționările oamenilor legii. Nu au montat camere video de supraveghere și nici nu au angajat agenți de pază pentru a asigura paza bunurilor proprii și ale turiștilor care au ales să se relaxeze pe porțiunea de plajă concesionată de respectivii agenți economici.

Drept urmare, controlul efectuat de polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică, la începutul acestei săptămâni, a scos la iveală nereguli, iar una dintre societățile din stațiunea Mamaia a fost sancționată cu 2.000 de lei.

"Verificări pe linia sistemelor de securitate se efectuează în toate domeniile de activitate și în toate localitățile, dar, în această perioadă, acordăm o atenție deosebită litoralului. Până la aplicarea de amenzi sunt îndepliniți și alți pași, respectiv atenționarea, stabilirea unor termeni pentru remedierea deficiențelor etc. Vom continua să efectuăm astfel de controale, pe toată perioada sezonului estival, pe întreg litoralul, fiind o măsură pentru prevenirea faptelor infracționale", a declarat, pentru "Cuget Liber", comisarul șef Bogdan Despescu, inspector șef al Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Fun : Poliția, misiune imposibilă
Pagina a fost generata in 1.592 secunde