Amenzi pentru comerțul ilicit, la Mamaia și Năvodari

140

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi, au desfășurat, zilele trecute, o serie de acțiuni, dintre care una pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Alte verificări au avut loc pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020 și prevenirii și surprinderii în flagrant a persoanelor care săvârșesc infracțiuni de furt.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în urma activităților amintite, polițiștii au legitimat 141 de persoane, fiind aplicate 107 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.850 de lei.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. La final, oamenii legii au legitimat 32 de persoane, au verificat 15 societăți comerciale și au controlat 12 autovehicule. Per total, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, dintre care 12 la Legea 12/1990, în valoare totală de 6.100 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 August 2020
Stire din Eveniment : Beach-baruri, amendate, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde