Amenzi în valoare de peste 40.000 de lei, aplicate într-o singură zi

225
Amenzi în valoare de peste 40.000 de lei, aplicate într-o singură zi - amenzi-1527092036.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, agenții Poliției Locale Constanța au aplicat 183 de sancțiuni con-travenționale, în valoare totală de 41.895 lei, pentru încălcarea normelor legale în vigoare.


Astfel, în domeniul circulației pe drumurile publice au fost înregistrate 112 abateri contravenționale. Opririle și staționările neregulamentare de pe principalele artere și bulevarde din municipiul Constanța au reprezentat ponderea cea mai reprezentativă a sancțiunilor contravenționale, respectiv 60 de abateri de la normele legale, în valoare de 18.945 lei.


În domeniul disciplinei în construcții și afișajului stradal, protecției mediului și activității comerciale au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.500 lei pentru: executarea de lucrări de construcții fără a deține autorizație de construire, nerespectarea prevederilor din HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. De asemenea, 51 de abateri au fost constatate și sesizate în domeniul ordinii și liniștii publice, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 7.450 lei.


"Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera noastră de competență", afirmă reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde