Amenzi de mii de lei date de jandarmi, prin stațiunile de pe litoral

175
Amenzi de mii de lei date de jandarmi, prin stațiunile de pe litoral - jandarmiamenzi-1595261441.jpg

Articole de la același autor

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost, zilnic, la datorie, în sfârșitul de săptămână care a trecut. Alături de polițiști, militarii au intervenit pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Astfel, în intervalul 17 - 19 iulie, jandarmii constănțeni au aplicat aproape 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei. Faptele sancționate au fost: adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

"Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea serviciului 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de ordine și siguranță publică, atunci când situația o impune", au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde