"Ambulanțe negre răpesc copii pentru trafic de organe". Poliția are un mesaj către părinți

16362
1

Articole recomandate

Isteria răpirilor de copii pentru trafic de organe se declanșează de câțiva ani, frecvent, prin diverse mesaje pe internet, oferind detalii uluitoare. Polițiștii lămuresc veridicitatea acestor zvonuri.

Tot mai mulți părinți din București se îngrozesc de niște zvonuri distribuite pe internet care nu sunt altceva decât niște minciuni, ne asigură autoritățile. Este vorba despre acele mesaje care creează panică, aproape an de an, cum că grupări de traficanți de organe care se folosesc de niște ambulanțe negre umblă pe străzile Capitalei în căutare de victime.


Poliția a făcut însă verificări și face un apel pentru ca acest gen de mesaje false și alarmiste să înceteze.

"La nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate astfel de cazuri și nu au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice rețea de socializare să nu le redistribuie sau să le popularizeze. Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Periodic, în spațiul public, au fost difuzate și redifuzate mesaje de acest tip, ele neavând nicio reprezentare reală și nefiind confirmate", a transmis Poliția Capitalei, citează libertatea.ro


Comentează știrea

Murphy
12 septembrie 2016
Inscriptia 666

Inscriptia 666 de pe masina din poza este cumva numarul de urgenta al ambulantei, in loc de 112 ? Am sunat si o voce calda raspunde, alo da, aici Satana. E un fel de roboata.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.023 secunde