Am trăit s-o văd și p-asta! Interlop jefuit de 70.000 de lei?!

3245
1
Am trăit s-o văd și p-asta! Interlop jefuit de 70.000 de lei?! - interlopulstilasarafujefuit-1432663912.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni încearcă să elucideze un caz care a intrat în atenția lor, săptămâna trecută, și în care protagoniști sunt Stila Sarafu și Daniel Grigorenco. Cei doi cunoscuți ai lumii interlope din Constanța au fost implicați în nenumărate scandaluri de-a lungul anilor. 


În urmă cu o săptămână, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 05.00, un apel la 112 anunța un conflict pe strada Mureșului, din Constanța. Cel care a solicitat intervenția autorităților este Stila Sarafu, un client vechi al oamenilor legii, acesta reclamând că a fost jefuit. Un echipaj al Secției 4 Poliție s-a deplasat imediat la adresa indicată și a demarat o anchetă. Victima le-a spus oamenilor legii că a fost prădat de 70.000 de lei și că autorul ar fi Daniel Grigorenco, cunoscut de polițiștii constănțeni. Potrivit unor surse, cei doi ar fi jucat barbut într-un local din zonă, iar Grigorenco a pierdut o sumă importantă de bani. La ieșirea din local, între Sarafu și Grigorenco a izbucnit un conflict verbal și ulterior, acesta din urmă și-ar fi recuperat banii. 


Cazul a fost preluat de ofițerii Biroului de Investigații Criminale (BIC) din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Grigorenco a fost audiat de oamenii legii, însă neagă cu vehemență că i-ar fi furat banii lui Sarafu. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili veridicitatea celor reclamate și pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea respectivă. 


Comentează știrea

Marina
27 mai 2015
Un pas spre succes !

Un motiv major pentru care oamenii nu avansează în viață, este faptul că ideile lor sunt prea rigide și inflexibile – în special ideile despre ei înșiși și despre ce posibilități li se oferă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision.Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5635 secunde