Alungat de familie după ce s-a întors din Italia, a amenințat cu sinuciderea

374
Alungat de familie după ce s-a întors din Italia, a amenințat cu sinuciderea - spitalboliinfec539ioasefoto-1583609700.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din Maramureș, întors din Italia, care a fost alungat de părinți de teama coronavirusului, a fost luat cu izoleta și internat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Medicii și polițiștii au intervenit după un scandal, în care tânărul a amenințat că se sinucide.

Incidentul s-a consumat în satul Curtuiușu Mare din comuna maramureșeană Valea Chioarului. Recent întors din Italia, deși nu fusese în zone afectate de coronavirus, tânărul nu a fost primit de părinți, care l-au trimis în schimb să locuiască în podul casei, pe care îl amenajaseră, ca el să stea acolo timp de 14 zile.

"Tânărul nu era izolat la domiciliu, nu a revenit în țară din zone aflate în carantină sau din zona galbenă. Este asimptomatic, dar datorită faptului că în familie există un bolnav cronic, aceștia au decis să îl izoleze", a transmis Prefectura din Maramureș.

Tânărul a intrat în conflict cu propria familie. Într-un moment în care era băut, s-a luat la ceartă cu rudele sale și s-a urcat în podul casei. El s-a filmat live pe o rețea de socializare, amenințând că se sinucide. Iubita sa a fost cea care a dat alarma. "Acest mesaj a fost văzut de prietena tânărului care a sunat familia. Părinții tânărului au apelat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, iar la domiciliul familiei s-a deplasat echipa de intervenție medicală, dar și echipaj de la poliție", se mai afirmă în comunicatul Prefecturii.

El a fost preluat cu izoleta și dus la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. "Tânărul aflat într-o stare avansată de ebrietate a fost consultat de către medicul infecționist și nu prezintă simptomatologie specifică Coronavirusului. De asemenea, a fost consultat și de către un medic psihiatru, care a decis rămânerea sub supraveghere și internarea acestuia în spital", se mai afirmă în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3802 secunde