Altă scenă revoltătoare a fost surprinsă într-unul dintre noile autobuze RATC

1615
Altă scenă revoltătoare a fost surprinsă într-unul dintre noile autobuze RATC - untitled-1547561098.jpg
Alte scene revoltătoare au fost surprinse într-unul din noile autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța. 
Pe imaginile capturate de camerele de supraveghere se vede clar cum un puști urcă grăbit în mijlocul de transport în comun. Se așază pe primul scaun liber, scoate un marker din buzunar și mâzgălește pervazul.




Sigur că un copil nu poate fi tras la răspundere pentru faptele sale, însă părinții, cei care sunt responsabili de educația acestuia, da, anunță Primăria Constanța.


Pentru a proteja identitatea minorului imaginile au fost procesate dar întreaga scenă filmată cu cele 8 camere interne și externe va fi înaintată de către reprezentanții RATC poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii.


Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, RATC înregistrează pierderi și în urma imobilizării autobuzelor.


"Facem apel să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto.", anunță Primăria Constanța.


De asemenea, în cazul în care sunteți martorul unor manifestări antisociale vă rugăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp) și la dispeceratul RATC la numărul călătorului 0241 694 960.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9709 secunde