Alin Cocoș a fost reținut în dosarul în care a fost arestată Alina Bica

106
1
Alin Cocoș a fost reținut în dosarul în care a fost arestată Alina Bica - alin-1422603881.jpg
Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, a fost reținut, vineri, de procurorii anticorupție, într-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea pentru un teren supraevaluat. În acest dosar, procurorii i-au mai reținut, joi și vineri, pe Adriean Videanu și pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihăilescu.Procurorii vor cere vineri la instanța supremă arestarea preventivă a celor trei, dar și a Alinei Bica, aflată deja în arest în dosarul privind despăgubirea ilegală a unui teren, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit unui comunicat al DNA, Alin Cocoș este cercetat pentru dare de mită și trafic de influență, Adriean Videanu, pentru complicitate la abuz în serviciu, iar Florentin Mihăilescu, pentru complicitate la luare de mită.

În cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale și față de Alina Bica, pentru luare de mită (două infracțiuni), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (două infracțiuni) și favorizarea făptuitorului.


Comentează știrea

Sindbad
30 ianuarie 2015
La treaba!

Noroc cu DNA Bucuresti, caci la Cta e batista pusa pe tambal...Curaj dlor procurori! Sparge-ti gasca fara culoare politica de la Cta! Doar grupuri infractionale organizate dupa bani si interese la nivel de consilii, primarii, regii, judecatori, avocati si afaceristi. Ha i ca nu e greu. Inapoiati orasul constantenilor cinstiti, muncitori. Sa terminam cu pomenile, smecheria, tiganetul, si cu invarteala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7161 secunde