ALERTĂ/ Trei persoane căutate în lacul Siutghiol. Nu e nicio tragedie! Căutări sistate!

917
2

Articole de la același autor

UPDATE: Cei trei pescari despre care s-a crezut că s-au înecat în lacul Siutghiol au fost identificați de polițiști. Ei sunt bine mersi! Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că incidentul a existat, dar cei trei pescari au ajuns cu bine pe țărm, fără a mai anunța apoi acest lucru. Astfel, căutările au fost încheiate! Urmează să vedem cine va achita nota de plată!


UPDATE: Un echipaj al ISU Dobrogea care ajunsese pe lac cu o barcă s-a întors în urmă cu câteva momente la mal. Militarii spun că gheața este prea subțire așa că nu pot interveni. O altă echipă ISU se află încă pe lac pentru a cerceta locul.


UPDATE: Sesizarea a fost făcută de o femeie care locuiește într-un bloc din zonă. Aceasta a văzut un cap de om și niște mâini ridicate, în apă. Un elicopter survolează zona cu lumină pentru a se găsi cu ușurință locul în care s-a produs evenimentul. 


UPDATE: Surse din cadrul ISU Dobrogea spun ca evenimentul din această seară ar putea fi o simulare pusă la cale de procurorii care anchetează tragedia de luna trecută, când un elicopter SMURD s-a prăbușit în lacul Siutghiol, incident care s-a soldat cu patru morți. Sursele citate spun că procurorii ar dori să vadă astfel care sunt timpii reali de reacție ai autorităților constănțene. 


UPDATE: În urmă cu puțin timp a fost dată alarmă COD ROȘU la ISU Dobrogea. În acest sens, toți pompierii au fost chemați de acasă.


Un apel primit în urmă cu puțin timp la Serviciul unic de urgență 112 a anunțat că trei persoane au căzut în lacul Siutghiol, aproximativ în același loc în care s-a prăbușit în urmă cu aproape o lună elicopterul Smurd. La fața locului sunt pompieri militari, ambulanțe și polițiști. Din primele informații, se pare că cele trei persoane ar fi căzut în apă după ce s-a spart gheața.


Comentează știrea

Nu conteaza
7 ianuarie 2015
Proceduri urgente

1- Politia sa faca apelul pescarilor recunoscuti ca fiind zilnic la pescuit in zona, daca lipsesc de la domiciliile lor, e clar ca s-au inecat. 2-daca au cazut in apa prin craparea ghetii, atentie,in acel loc, unde s-a facut gaura, totul ingheta la loc imediat la temperatura de - 10 grade, deci varianta ca nu se vede gaura e falsa ! 3- poate ca exista 1sau 2 supravietuitori si le este frica sa spuna ca au fost pe lac la braconaj, deci apelul pescarilor la domiciiile lor este proba ca, minim unul sa nu raspunda la apel,deci ceva s-a intamplat real. 4-cineva trebuie sa stie de plecarea lor

Nu conteaza
7 ianuarie 2015
Am avut dreptate !

Ati vazut ca am avut dreptate ?..braconaj si fuga de la locul faptei. Cine suporta cheltuielile ?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde