ALERTĂ. Posibilă bombă la mall

1753
1
ALERTĂ. Posibilă bombă la mall - politianutreceti-1486828632.jpg
Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate, cu puțin timp în urmă, din singurul mall din municipiul Galați în urma unei alerte cu bombă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județul Galați, Andreea Rogojină, la fața locului se fac cercetări de către echipe mixte aparținând ISU, SRI și Poliției.




UPDATE / Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă. În mall nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Pompierii au spus că totul a pornit de la un telefon anonim. În cauză s-a deschis o anchetă pentru a se afla vinovatul.


Comentează știrea

costica
12 februarie 2017
Cel mai important moment este acum!

Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3965 secunde