ALERTĂ LA CUMPĂNA. Două minore au ieșit la joacă și nu s-au mai întors

1005

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna. Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.


Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați și cu privire la dispariția lui JALBĂ GEORGIANA MARIA, de 11 ani, din Cumpăna. Din primele informații, cele două minore ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu au revenit la domiciliu.


Vom reveni cu informații.


Au fost organizate căutări, se fac cercetări, sunt verificate toate zonele, inclusiv cu câinele de urmă.
"Până la acest moment nu avem suspiciuni", transmit reprezentanții IPJ Constanța.


UPDATE


Cele două minore au fost identificate de polițiști în jurul orei 20.40, la mai puțin de 3 ore de la sesizarea 112, fiind găsite în dreptul unor blocuri din comuna Cumpăna, la aproximativ 2 kilometri de locul în care se presupune că s-ar fi jucat. 


Acestea nu prezintă urme de violență, iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.


La activitățile desfășurate au participat peste 70 de forțe de ordine - polițiști de ordine publică, investigații criminale, criminalistică, rutieră și alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, ai G.J.M. Tomis și polițiști locali din Cumpăna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4429 secunde