ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! Un copil A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT SHAORMA! Părinții săi AU ORBIT

36773
ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! Un copil A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT SHAORMA! Părinții săi AU ORBIT - sha-1526714584.jpg

Articole recomandate

Alertă de gradul zero în Capitală, după ce un copil a murit, iar părinții acestuia au ajuns la spital, în stare gravă, din cauza unei substanțe otrăvitoare care se afla în mâncarea cumpărată de la o shaormerie!


Miercuri seară o familie au mers la un celebru fast-food din zona Vergului pentru a-și potoli foamea, au comandat 3 shaorma, au mâncat liniștiți, fără să bănuiască vreo secunda că peste câteva ore avea să li se întâmple o tragedie care le v-a distruge viața definitiv!
Joi dimineață, copilul a fost de urgență la spitalul de boli infecțioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul. 
Drama pentru cei doi părinți nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuși, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit și el parțial!


Contactați de jurnaliștii spynews, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului. "În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei și a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului", au precizat magistrații, în exclusivitate pentru SPYNEWS.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9699 secunde