€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Alertă în cartierul Inel II. Polițiștii caută un individ care a amenințat mai mulți copii cu un cuțit

Ştire online publicată Joi, 20 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Este alertă în cartierul Inel II din Constanța, unde se pare că un individ ar fi amenințat mai mulți copii cu un cuțit, cerându-le telefoanele. Părinții au fost avertizați pe grupurile de comunicare ale claselor Școlii nr. 39 „Nicolae Tonitza” să îi supravegheze pe copii și să-i atenționeze să nu se abată de la drumul spre casă.

„Bună seara! Vă rog să le transmiteți copiilor să fie foarte atenți când vin sau pleacă de la școală. Azi, patru copii din clasa a V-a și a VI-a au fost victime ale unei tentative de tâlhărie în drum spre școală, între orele 11 și 12, din partea unui individ care avea un cuțit și fața acoperită cu un fular. Incidentele s-au întâmplat pe străzi din jurul școlii. Școala a chemat poliția, dar copiii nu pot aprecia vârsta individului și nici nu-i pot descrie fizionomia. Am observat că pe strada din fața școlii patrulau mascații în seara asta”, este mesajul care circulă începând de aseară printre părinți.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au confirmat că a fost depusă o plângere în cursul zilei de ieri.

„A fost semnalat un incident, în care doi copii din Constanța au fost acostați de un bărbat care avea un briceag în mână, care le-a cerut telefoanele. Minorii nu au suferit nicio vătămare corporală”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că individul a fugit în momentul în care copiii au strigat după ajutor și nu a apucat să le ia telefoanele.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări într-un caz de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă care a avut loc în data de 18 decembrie, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiul Constanța, asupra a doi copii, ambii în vârstă de 12 ani. Astfel, în momentul în care o persoană necunoscută, fiind vorba despre un bărbat, le-ar fi cerut acestora telefoanele mobile, minorii au strigat după ajutor, iar bărbatul în cauză a părăsit locul faptei fără a le sustrage vreun bun sau a le cauza vătămări corporale celor doi minori. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale continuă cercetările în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorului”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2167 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7381 secunde