€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! Conductă de gaze fisurată, după ce două mașini s-au ciocnit și s-au răsturnat

Ştire online publicată Duminică, 31 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Două mașini s-au ciocnit și s-au răsturnat peste o conductă de gaze, fisurând-o, transmite Digi 24. În acest moment, intervin pompierii și polițiștii, iar circulația a fost deviată. Se așteaptă și un echipaj de la Distrigaz. Pompierii spun că există un pericol, însă nu pot preciza dacă există riscul unei explozii, de aceea se așteaptă intervenția echipei de la Distrigaz. 


Din primele cercetări a rezultat faptul că unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, moment în care a intrat în coliziune cu celălalt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, ambele mașini a ajuns în șanț, chiar în dreptul cimitirului din comună, în cădere una dintre ele lovind și o țeavă de gaze, scrie gds.ro.


În urma accidentului a rezultat un rănit, șoferul care a provocat accidentul și care a fost transportat la spital.

FOTO: gds.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52212 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50377 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8673 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8838 secunde