€ 4.7558
£ 5.4847
$ 4.1758

Mai multe ştiri online:

ALERTĂ 112! Răpire ca-n filme! O femeie a fost băgată cu forța într-o dubă, de câteva persoane

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mai mulți martori au sesizat, luni după-amiază, că o femeie a fost răpită în centrul orașului Arad, fiind luată cu forța de pe stradă și băgată într-o dubiță care a demarat în mare viteză. Polițiștii au instituit filtre rutiere în tot județul, însă deocamdată nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru că familia nu a sesizat dispariția.


Incidentul ar fi avut loc pe Calea Iuliu Maniu, aflată în centrul municipiului Arad, unde mai multe persoane ar fi asistat la o scenă violentă.


Conform relatărilor făcute la 112 de persoane aflate pe stradă, o femeie a fost luată cu forța de câteva persoane, femei și bărbați, care au băgat-o într-o dubiță ce a demarat în mare viteză. Femeia ar fi încercat să opună rezistență și a strigat după ajutor.


Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Lorena Radu, martorii au oferit informații despre cum arată presupușii răpitori și autoutilitara, transmite News.ro.


Poliția a instituit filtre în tot județul, pentru a identifica mașina.


„Au fost instituite dispozitive de ordine publică rutieră la intrarea și ieșirea din oraș, dar și pe drumuri din județ”, a declarat Lorena Radu.


Până în prezent, autoritățile nu cunosc identitatea presupusei victime, așteptând ca familia să sesizeze dispariția, scrie romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7255 secunde