ALERTĂ 112! Răpire ca-n filme! O femeie a fost băgată cu forța într-o dubă, de câteva persoane

2508
ALERTĂ 112! Răpire ca-n filme! O femeie a fost băgată cu forța într-o dubă, de câteva persoane - blend3-1533625923.jpg

Articole recomandate

Mai mulți martori au sesizat, luni după-amiază, că o femeie a fost răpită în centrul orașului Arad, fiind luată cu forța de pe stradă și băgată într-o dubiță care a demarat în mare viteză. Polițiștii au instituit filtre rutiere în tot județul, însă deocamdată nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru că familia nu a sesizat dispariția.


Incidentul ar fi avut loc pe Calea Iuliu Maniu, aflată în centrul municipiului Arad, unde mai multe persoane ar fi asistat la o scenă violentă.


Conform relatărilor făcute la 112 de persoane aflate pe stradă, o femeie a fost luată cu forța de câteva persoane, femei și bărbați, care au băgat-o într-o dubiță ce a demarat în mare viteză. Femeia ar fi încercat să opună rezistență și a strigat după ajutor.


Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Lorena Radu, martorii au oferit informații despre cum arată presupușii răpitori și autoutilitara, transmite News.ro.


Poliția a instituit filtre în tot județul, pentru a identifica mașina.


"Au fost instituite dispozitive de ordine publică rutieră la intrarea și ieșirea din oraș, dar și pe drumuri din județ", a declarat Lorena Radu.


Până în prezent, autoritățile nu cunosc identitatea presupusei victime, așteptând ca familia să sesizeze dispariția, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8682 secunde