Alege Viața! Acțiune rutieră pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere

211
Alege Viața! Acțiune rutieră pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere - politiarutiera11350207186-1351076428.jpg

Articole de la același autor

Polițiști rutieri vor acționa în toată țara, în trafic, până mâine, utilizând toate autospecialele dotate cu aparatura de măsurare a vitezei de deplasare, pentru sancționarea abaterilor generatoare de accidente rutiere, respectiv, excesul de viteză, depășirile neregulamentare, neacordarea priorității vehiculelor sau pietonilor. De asemenea, împreună cu reprezentanți ai R.A.R. vor verifica legalitatea derulării transporturilor publice de persoane și starea tehnică a autovehiculelor.


În urma analizelor efectuate de specialiștii Direcției Rutiere, a reieșit faptul că, deși de la începutul anului până în prezent, la nivel național, numărul accidentelor grave este în scădere, în ultimele zile s-au înregistrat mai multe accidente soldate cu pierderea de vieți omenești pe fondul implicării tot mai frecvente în accidente a autovehiculelor destinate transportului public de persoane.
În acest sens, ministrul administrației și internelor, Mircea Dușa, a dispus ca în perioada următoare să fie intensificate acțiunile de combatere și prevenire a evenimentelor rutiere, acțiuni ce vor fi derulate împreună cu reprezentanți din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 103 amenzi rutiere în ultimele 24 de ore
Pagina a fost generata in 0.567 secunde