€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Alcoolul i-a luat mințile! Constănțean obligat de oamenii legii să stea departe de concubină

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său.


Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat fizic concubina.


Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, întocmind în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8699 secunde