Alcool și țigări de contrabandă, descoperite într-un autocar

142
Alcool și țigări de contrabandă, descoperite într-un autocar - 40-1539002382.jpg

Articole recomandate

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, într-un autocar, 500 de pachete de țigări fără marcaje fiscale și 18 litri de alcool.


În ziua de 8 octombrie a.c, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, S.O., cetățean român și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un autocar înmatriculat în R. Moldova.


În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanelor, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali descoperind astfel, ascunse deasupra unei roți din spate, sub treptele scării din față și a culoarului de control ale autocarului, cantitatea de 500 pachete țigări, fără marcaje fiscale și 18 de litri vodkă.


Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor descoperite în valoare totală de 2.650 lei și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde