Mai multe ştiri online:

Alarmant! Rusia ar pregăti o invazie în Ucraina din trei direcții

Ştire online publicată Miercuri, 06 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Rusia ar pregăti o invazie în Ucraina din trei direcții - nord, est și sud, a susținut, astăzi, Viktor Mujenko, șeful Statului Major al forțelor armate ucrainene, citat de Ukrinform, agenția de presă oficială a Kievului, consultată de Agerpres.

„Noi prognozăm amenințări militare în trei dintre cele patru direcții geografice - nord, est și sud. Partea rusă încheie în prezent completarea la frontierele Ucrainei a unităților ofensive, care împreună cu structuri ale trupelor speciale vor forma baza forțelor de invazie”, a afirmat generalul de armată Viktor Mujenko într-o întâlnire cu atașați militari ai misiunilor diplomatice străine de la Kiev.

„Dar mobilitatea ridicată, adaptabilitatea și autonomia trupelor noastre, combinate cu factorul pământului natal, reprezintă avantajul nostru strategic față de trupele ocupanților”, a spus generalul ucrainean.

Mai mult, el a spus că nu exclude ca Rusia să comită diversiuni și acțiuni de sabotaj pe timpul campaniei electorale și în ziua alegerilor prezidențiale, care se vor desfășura pe 31 martie în Ucraina.

Această perioadă tulbure de campanie electorală în Ucraina este folosită de Rusia pentru a desfășura un complex de operațiuni speciale destinate să submineze potențialul de apărare al țării, a declarat generalul Mujenko, adăugând că „urmărim o intensificare semnificativă a activității inamicului în spațiul informațional, unde, printr-o serie de operațiuni informaționale și psihologice, se încearcă influențarea cadrelor militare ale armatei ucrainene”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.757 secunde