Alarmant: mii de mașini înmatriculate în alte state, fără ITP și RCA

440
Alarmant: mii de mașini înmatriculate în alte state, fără ITP și RCA - masinialtestate-1599407545.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au desfășurat, în ultima săptămână a lunii august, o nouă acțiune care a vizat mașinile înmatriculate în alte state. Astfel, pe parcursul acțiunii, au fost verificate peste 24.000 de vehicule înmatriculate în alte state. Șoferii autovehiculelor înmatriculate în alte state care au pus în pericol traficul rutier au primit 7.083 de sancțiuni contravenționale.

În aceeași perioadă, la nivel național, au fost reținute 11.181 de permise de conducere (dintre care 709 de permise de conducere șoferilor autovehiculelor înmatriculate în alte state) și 3.729 de certificate de înmatriculare (dintre care 343 eliberate de autorități din alte state).

Dintre certificatele de înmatriculare reținute conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state, 129 au fost reținute pentru lipsa inspecției tehnice periodice și 144 pentru lipsa asigurării răspunderii civile auto.

Polițiștii au constatat 1.646 infracțiuni, dintre care 97 săvârșite de conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5154 secunde