ALARMANT. Electrocutat, după ce și-a făcut selfie pe un vagon de tren

Joi, 23 Martie 2017
216
Un tânăr de 30 de ani s-a electrocutat, joi, în timp ce ar fi încercat să-și facă un selfie pe un vagon de tren staționat în gara din Buzău, ajungând în stare gravă la spital.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, tânărul a fost adus de ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe, cu multiple arsuri pe corp, starea sa fiind gravă.


"Un pacient în vârstă de 30 de ani, din Mihăilești, a fost adus cu arsuri pe față de gradele I și II, cu arsuri pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I și plagă deschisă piramidă nazală. A venit într-o stare gravă, dar era stabil hemodinamic și respirator. Rămâne internat", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, potrivit News.ro.


Potrivit unor martori care se aflau în gară în momentul în care tânărul s-a electrocutat, susțin că acesta s-ar fi urcat pe un vagon de tren staționat pentru a-și face un selfie cu telefonul mobil.


Bărbatul s-ar fi apropiat de cabluri, moment în care s-a format un arc electric și a suferit arsuri grave, persoanele care au văzut incidentul fiind cele care au sunat la 112.


Poliția a deschis o anchetă în acest caz.


Pagina a fost generata in 0.2339 secunde