Agresorii polițistului din Cumpăna au fost arestați

603
2
Agresorii polițistului  din Cumpăna  au fost arestați - arestat141120091316611160-1320268788.jpg
Magistrații constănțeni au dis-pus arestarea preventivă a celor cinci indivizi care, în noaptea de luni spre marți, au agresat un polițist din Cumpăna. Cosmin Cucoș, Daniel Neagu, Cătălin Fandarache și frații Sorin și Gabriel Gușă își vor petrece următoarele 29 de zile după gratii.

Reamintim că, luni seară, agentul de poliție Andrei Ene însoțit de un polițist local a intervenit pentru aplanarea unui scandal. Cei cinci bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au sărit la bătaie, omul legii reușind să pareze o parte din loviturile lor. Agresorii s-au făcut nevăzuți, fiind depistați ulterior. Medicii legiști au stabilit că polițistul are nevoie de opt - zece zile de îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

marian
3 noiembrie 2011
Mesaj pentru mincinosi

cum se face ca presa intotdeauna exagereaza cand se intampla cate ceva....iar in legatura cu politistul agresat mai bine verificati un pic...omul nu are apsolut nimic...deci se zice ca 10 zile de ingrijiri medicale nu? poi cum se face ca nu are apsolut nimic si este in continuare la lucru...daca era vorba de 10 zile de ingrijiri medicale trebuia sa fie acasa ori la spital nU? deci va rog eu nu mai exagerati si nu mai rastalmaciti intamplarile. mai spuneti ca l-au batut crunt deci sincer cineva ar trebuii sa verifice mai bine intamplarile nu de alta dar unii cad vinovati mai mult decat se poate ....chiar aseara am vorbit cu politistul in culpa si nua vea apsolut nimic asa c a mintiit pe fata voi cei de la televiziune si ziar.

anonim
13 noiembrie 2011
....

nu este adevarat nimic din ceea ce spune politistul sunt toti nevinovati..,cei care au dat declaratii impotriva lor au fost obligati,acesti tineri sunt niste victime in acest moment

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce a fost Mariana Gâju la Strasbourg
Pagina a fost generata in 0.3391 secunde