Agresată pe stradă, o tânără s-a apărat cu o gutuie: "Data viitoare să nu mai îndrăznească să facă așa ceva"

1286
Agresată pe stradă, o tânără s-a apărat cu o gutuie:

Articole recomandate

Situație inedită în București! O tânără care a fost hărțuită de un bărbat, l-a lovit pe acesta cu o gutuie. Femeia a reușit astfel să se apere fără să mai fie nevoită să sune la poliție.

O femeie din Capitală a ales să-și expună pe Facebook întâmplarea sa cu un agresor sexual pentru a încuraja și alte femei să facă totul public. Angi Serban povestește despre cum a fost hărțuită sexual de un bărbat necunoscut și cum a reușit să se salveze singură, ajutorul de nădejde fiind o GUTUIE. Deși întâmplarea este relaltată într-un stil comic, situația este foarte gravă, ținând seama de faptul că zeci de femei se confruntă cu agresori zilnic, în București, și nu numai, scrie romaniatv.net

"Am intrat de vreo 30 de minute în casă și încă tremur de nervi pentru că am trecut printr-o mizerie de situație fix acum 40 de minute.

Am lucrat toată noaptea la ceva, la biroul avocatului care mă reprezintă. N-am crezut că ne ia atât, dar ne-a luat, s-a făcut târziu și am agreat că stăm să terminăm. Știți și voi cum e să faci noapte albă când încerci să termini ceva.

Ajung la bloc, dau o tură să văd dacă pot parca mai aproape, nu găsesc loc și mă duc la vreo 3 străzi să o parchez. O iau pe jos, (bine că nu mi-am pus căștile!) dau să urc pe trotuarul care e prea sus pentru a putea fi parcată o mașină și merg către casă.

Văd un tip înalt cu o șapcă neagră de-aia de rapper că urcă înaintea mea și se întoarce să se uite. Acum mnah, și eu m-aș fi uitat în spate.. E târziu, eu calc apăsat, mi s-a părut o reacție firească.

Și ce credeți? N-apuc să urc bine trotuarul că ăla se desface la pantaloni și dă să se p*șe acolo, la doi metri de mine, în fața mea. Sau cel puțin asta credeam eu că intenționează.. După cum bine mă știți, mă apucă sindromul și strig la el: "Bă, da' fix acum te-ai găsit să te p*și și fix aici în fața mea? Stai dreacu' să trec, ție chiar nu ți-e rușine?" Ce răspunde dobitocul?

"Hai să-ți arăt ceva!" Îmi zic în minte "ăsta-i dus, e din ăla care se masturbează pe stradă". Cobor de pe trotuar, o iau pe stradă, asta în timp ce-l apostrofam zdravăn. Vine după mine. O ia la fugă. Aveam în mână o gutuie pe care mi-o dăduse cineva zilele trecute și o uitasem în mașină.

Acum când am coborât și mi-am luat ghiozdanul de pe bancheta din spate, am zărit și gutuia și am luat-o cu mine. N-am pus-o în ghiozdan, am ținut-o în mână. În cealaltă aveam telefonul. Vine ăsta alergând și-mi zicea "Stai, mă, să-ți arăt ceva, hai stai, unde te grăbești?" Se apropie, ajunge la lumină și-l văd bine.

Era cam de vârstă cu mine, îmbrăcat bine, părea normal. Îi zic "dacă îndrăznești să te apropii, te bat de te c*ci pe tine!" Pe un ton din ăla din care se înțelegea că vorbesc serios. A început să râdă și a dat să vină spre mine. Bă, când i-am f***t o gutuie din aia în meclă, i-a sărit și șapca din cap.

Cât am putut i-am dat! Eu am făcut handbal, tehnic i-am dat. I-am dat să sară, '**-l în gură! Am dat drumul la Dracarys și ce-a fost la gura mea, puteți să vă imaginați! "Păi '**-ți g*tu' mă-tii, te iei de femei noaptea pe stradă să le arăți tu, ce?" Și dă-i și urlă și mă duceam spre el. Ăsta își ia șapca de jos, începe să facă pași în spate, n-a avut curaj să mă înjure, am înțeles din ce zicea numa' "ai probleme la scufiță". "Tot eu am probleme la scufiță?! Băgăă.. " Și o iau vehement spre el.

O rupe la fugă, se duce dracu', eu țip după el de mă aude tot cartierul. Dau să mă întorc spre strada mea, în spate un domn pe la vreo 50 de ani, care cel mai probabil se ducea la muncă, trece pe lângă mine cu capul în jos și în pas alert, auzise, văzuse, nu voia să aibă treabă cu situația.

Nici nu mă așteptam la altceva, m-am obișnuit cu lașitatea. De-aia unele dintre noi au co@ie, pentru că sunt nevoite să se apere singure. Îmi iau gutuia de jos și mă îndrept spre scară tremurând de la toți dracii care mă zbârnâiau în momentul ăla. Ce rău mi-a părut că nu i-am tras câteva picioare-n c*r și vreo 40 în c**ie. Data viitoare să nu mai îndrăznească să facă așa ceva oricui i-ar ieși în cale, cum i-am ieșit eu în noaptea (dimineața, de fapt) asta.

Oricum după faza asta, sper că nu mai îndrăznește!?! Și-a găsit ăsta cu cine să facă de-astea! Mi-e scârbă. Nu, n-am sunat la poliție. Ce să facă? Să-mi spună că dacă nu m-a f***t, nu se pune?

M-am descurcat singură!

Fetelor, aveți grijă de voi!", arată Angi Șerban în postare.


sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6931 secunde