Aglomerație pe Autostrada Soarelui! Se circulă cu dificultate în zona cu lucrări

184
Aglomerație pe Autostrada Soarelui! Se circulă cu dificultate în zona cu lucrări - aglomeratie-1591424594.jpg

Articole recomandate

O coloană de mașini s-a format pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, către litoral, unde se fac lucrări. Poliția recomandă ruta alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează sâmbătă dimineață că valorile de trafic sunt în creștere pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la drum.


Traficul se desfășoară restricționat, pe o singură bandă, între Cernica, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, respectiv la Drajna Nouă, județul Călărași.


Pentru evitarea aglomerației și a zonelor de lucrări, poate fi folosit ca rută alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanța.


Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță, sâmbătă, instituirea unor restricții de circulație pentru vehiculele grele pe autostrada A2, pe DN 7 - Valea Oltului și pe DN 39, valabile în perioada Rusaliilor.


"În perioada 6 - 8 iunie 2020 (Sărbătoarea Rusaliilor), este interzisă, potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane", precizează Centrul Infotrafic.


Restricțiile sunt valabile pe 6 iunie, în intervalul orar 16:00 - 22:00, precum și în zilele de 7 și 8 iunie, în intervalul orar 6:00 - 22.00, pe A 2 București - Constanța, DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea - Veștem și DN 39 Agigea - Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde