Aglomerație la înmatriculări auto. Topul mărcilor de mașini preferate de constănțeni

2033
Aglomerație la înmatriculări auto. Topul mărcilor de mașini preferate de constănțeni - fondmasinipreferate-1567709675.jpg

Articole de la același autor

Constățenii preferă Volkswagen, când își aleg autoturismul la volanul căruia să circule. Așa se face că, de câțiva ani, gigantul auto germen conduce detașat în statisticile realizate la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Următoarele locuri în topul preferințelor sunt ocupate de Opel, Dacia, BMW și Ford Focus. 


De la lună la lună, numărul autoturismelor înmatriculate în țara noastră este în creștere. Drept exemplu, conform ultimii statistici prezentate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în luna iulie, la nivelul țării, au fost înmatriculate 27.740 vehicule, înregistrându-se o creștere de aproximativ 42% față de aceeași lună a anului trecut. 
La nivelul Constanței, în luna iulie, au fost înmatriculare 1.635 de vehicule - la fel, se impune remarcat că numărul este în creștere față de luna anterioară, când au fost înmatriculate 1255 de vehicule. 


Cât privește preferințele constănțenilor, Volkswagen se menține ca fiind marca preferată. De altfel, specialiștii afirmă că, de ani buni, această marcă este în fruntea topurilor, la nivelul întregii țări. Drept dovadă, numai în luna iulie, în Constanța au fost înmatriculate 293 de vehicule, atât noi, cât și second hand. Iar cei care nu își achiziționează un VW își îndreaptă atenția către Opel (164 vehicule înmatriculate) sau către Dacia (154 vehicule înmatriculate, dintre care cele mai multe Logan). 
În top se află, la egalitate, BMW și Ford Focus, cu câte 132 vehicule înmatriculate, fiind urmate de Audi, Skoda, Renault și Mercedes. 
"Raritățile" lunii iulie în ceea ce privește autoturismele înmatriculate sunt un Chrysler Grand Voyager, două Dodge (Avenger și Journey) și șase Jaguar-uri. 


XXX 
La nivelul țării, în același interval de timp, Dacia a fost autoturismul preferat de români, cu un număr de 7.241 de înmatriculări (în creștere cu 50% față de aceeași lună din 2018), urmat de Renault și Skoda. De menționat că, în ceea ce privește Renault, creșterea înmatriculărilor a fost de peste 115% față de iulie 2018. 
Potrivit specialiștilor, creșterea înmatriculărilor este o evoluție preconizată, având în vedere eliminarea timbrului de mediu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4714 secunde