Aglomerație la buletine. Sute de programări online, pe zi

177
Aglomerație la buletine. Sute de programări online, pe zi - aglomeratielabuletine-1593106631.jpg

Articole de la același autor

Peste 1.300 de programări online pentru emiterea sau preschimbarea cărții de identitate s-au făcut în mai puțin de 10 zile, la Serviciul de Evidența Populației, din cadrul Primăriei Constanța.

Constănțenii sunt îndemnați să își facă programare și să nu se deplaseze la ghișee, fără a avea stabilită ora. Deja, toată luna iunie este acoperită, iar programările se fac pentru iulie.

"Vă rugăm să nu vă prezentați fără o programare prealabilă. Programarea este individuală. Nu se pot face mai multe programări cu același cod numeric personal.

Vă rugăm ca, în momentul în care faceți o programare, să verificați disponibilitatea la toate ghișeele. Programările se pot face de pe site-ul Primăriei Constanța, la secțiunea Direcția Locală de Evidență Persoane. Tot aici aflați și care sunt actele necesare pentru obținerea cărților de identitate și a vizelor de reședință", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Vă reamintim că documentele care au expirat în perioada stării de urgență și a stării de alertă își păstrează valabilitatea 90 zile de la încetarea stării de urgență sau alertă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6681 secunde