Agenții de pază care au jefuit un parc de eoliene, consemnați la domiciliu

337
1
Agenții de pază care au jefuit un parc de eoliene, consemnați la domiciliu - eeb5378183ebda2bcc031ab369b4db82-1351597584.jpg

Cei doi agenți de pază, acuzați că au furat cablu din cupru dintr-un parc de eoliene, pe care ar fi trebuit să-l păzească, sunt cercetați în libertate. Magistrații Judecătoriei Constanța au decis ca Marius C. I. și Marius L. D. să fie obligați să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru următoarea lună.


Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, polițiștii Postului Târgușor au efectuat un control la sistemul de pază de la parcul eolian din zona de competență, situat în extravilanul localității Vulturu, asigurat cu pază umană de la o societate de profil, ocazie cu care au identificat doi agenți de pază aflați în serviciu, unul în post fix, iar celălalt în patrulă mobilă.


Pe parcursul verificărilor, în portbagajul autoturismului, în locul destinat roții de rezervă au fost găsiți trei colaci de cablu din cupru în total aproximativ 30 de metri, dar și un obiect de tăiat, toate acoperite cu haine și pături. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a constatat că, materialele descoperite, provin din rețeaua de cabluri a societății comerciale ce administrează parcul eolian.


Comentează știrea

dupa 23 de ani
30 octombrie 2012
ltara lui papura-voda

la bataia de joc cu care sunt platiti ?! dar cei care au furat de 23 de ani ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2817 secunde