Agenția Națională Antidoping are un nou președinte

135
Agenția Națională Antidoping are un nou președinte - 16807495120729749603212558279033-1547818357.jpg

Articole recomandate

Cristian Balaj, fost arbitru internațional, a fost numit președinte al Agenției Naționale Antidoping (ANAD), în locul Grazielei Vâjială, anunță MTS.

Cristian Balaj era din februarie 2017 consilier al ministrului Tineretului și Sportului.

"Cristian Balaj va conduce în următorii ani forul guvernamental care se ocupă de combaterea dopajului și menținerea unui sport cât mai curat. În vârstă de 48 de ani, Cristian Balaj a fost arbitru FIFA, are peste 340 de meciuri arbitrate în România și peste 140 de prezențe la meciuri internaționale oficiale", se arată într-un comunicat al MTS.

Președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Graziela Vâjială, a fost eliberat, joi, din funcție, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Tot joi, Graziela Vâjială a fost numită vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, decizia fiind, de asemenea, publicată în Monitorul Oficial.

Decizia privind "eliberarea, la cerere, a doamnei Graziela Vâjială din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale Anti-Doping" a apărut, joi seară, în Monitorul Oficial.

Totodată, premierul Viorica Dăncilă a decis numirea Grazielei Vâjială în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8352 secunde