Afaceristul țintă a unui asasinat la comandă, acuzat de șantaj și amenințare

633
Afaceristul țintă a unui asasinat la comandă, acuzat de șantaj și amenințare - vadineanutiberiudaniel5-1362415831.jpg
Întorsătură de situație în cazul asasinatului la comandă dejucat de polițiștii din Constanța. Afaceristul Daniel Tiberiu Vădineanu, cel care ar fi fost vizat de un asasinat la comandă, ordonat de fosta soție și actualul iubit, face obiectul unei plângeri penale. Iar cei care-l acuză sunt tocmai fosta soție, Liliana Vădineanu, și iubitul acesteia, Daniel Lucian Sasu. 

Astfel, ieri, cei doi au depus în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța o plângere prin care îi acuză pe Silviu Rotariu și George Grunzu - cei doi bărbați din Năvodari care au susținut că ar fi fost contactați în vederea asasinării afaceristului constănțean -, dar și pe Daniel Tiberiu Vădineanu, de șantaj și amenințare. 

De altfel, afaceristul a afirmat, săptămâna trecută, cum că cei doi bărbați din Năvodari ar fi recurs și la o metodă mai puțin ortodoxă pentru a nu pierde legătura cu femeia, pentru a putea să o denunțe. "Ei mi-au spus din start că nu s-au gândit la crimă, ci voiau doar să obțină o sumă de bani de la ea, și tocmai de aceea ar fi înregistrat convorbirea când s-au întâlnit cu ea. La un moment dat, ea s-a răzgândit, le-a spus că ar avea pe cineva mai serios în Germania, un albanez, și că-l va contacta pe acela. Așa că cei doi, pentru a nu rămâne cu buza umflată, i-au spus că dacă nu le dă ceva, vin la mine cu înregistrarea audio. Ea, nepăsătoare cum este de obicei, și bazată, cum se crede, le-a spus că nu este nicio problemă. Băieții au venit și mi-au spus totul. Trebuie să precizez însă că nu mi-au cerut niciun ban, mi-au spus doar că unul dintre ei are un copil de doi ani și i-ar părea rău dacă mi s-ar întâmpla ceva", a povestit Vădineanu. 

Între timp, polițiștii continuă ancheta în care Liliana Vădineanu și Daniel Lucian Sasu sunt acuzați de instigare la omor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde