"Afacerist" plin de ghinion! Polițiștii i-au stricat planul

125

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au descoperit și confiscat 1.668 de pachete cu țigări de contrabandă și 7.068 bucăți materiale pirotehnice, pe care doi cetățeni români, soț și soție, intenționau să le comercializeze pe piața neagră din localitățile județului Mehedinți.


Aceștia au depistat, în apropierea unei piețe din municipiul Drobeta Turnu Severin, o persoană de sex masculin, în timp ce scotea țigări și petarde dintr-un autoturism. Alături de bărbat se afla și soția acestuia. Despre cele două persoane, domiciliate pe raza județului Mehedinți, se dețineau date că se ocupă cu traficul ilicit cu țigări de contrabandă.


La controlul autoturismului VW Passat, aparținând bărbatului, în vârstă de 37 de ani, polițiștii de frontieră mehedințeni au descoperit în portbagaj, cantitatea de 1.626 de pachete cu țigări, diferite mărci și 7.068 bucăți materiale pirotehnice, diferite tipuri, pentru care persoana nu avea documente de proveniență. Totodată, la controlul efectuat asupra femeii, în vârsta de 33 de ani, a fost descoperită, ascunsă pe corp, cantitatea de 42 de pachete cu țigări, diferite mărci, pentru care aceasta nu deținea documente de proveniență. Țigările și produsele pirotehnice urmau să fie distribuite pe piața neagră din localitățile județului Mehedinți.


Bunurile în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, a fost indisponibilizat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.                                                             


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde