Afacerist luat în vizor de polițiști! Evaziune fiscală sute de mii de lei

166
Afacerist luat în vizor de polițiști! Evaziune fiscală sute de mii de lei - evaziunefiscala-1455781550.jpg

Articole recomandate

La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează 8 percheziții pe raza județului Caraș-Severin, la administratorul unei firme bănuit de evaziune fiscală. Prejudiciul este estimat la 450.000 de lei.

"Azi, 18 februarie a.c., polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Caraș Severin, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, efectuează 8 percheziții pe raza județului Caraș-Severin, la administratorul unei firme bănuit de evaziune fiscală. În fapt, în perioada 2011 – 2015, administratorul unei societăți comerciale cu obiect de activitate protecție și pază, nu ar fi declarat integral obligațiile salariale aferente angajaților societății. Prin nedeclararea contribuțiilor corespunzătoare contractelor de muncă, s-a creat un prejudiciu bugetului de stat estimat la 450.000 de lei.", se arată într-un comunicat al Poliției Române. 

Polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea documentelor pentru probarea activității infracționale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Acțiunea beneficiază de sprijinul specializat al Serviciului Român de Informații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA EVAZIONIȘTI!
Pagina a fost generata in 0.3483 secunde