Afacerist jefuit de 9.000 de euro, într-un restaurant din centrul Constanței

628
Afacerist jefuit de 9.000 de euro, într-un restaurant din centrul Constanței - afaceristjefuitmiieuro-1430932134.jpg

Articole de la același autor

Un afacerist din Constanța, de 48 de ani, a încheiat o noapte de distracții cu o plângere la Poliție, după ce a constatat că i-au fost furați mii de euro. Furtul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 martie. Păgubitul, a sesizat că, după ce a petrecut într-un club, spre dimi-neață, a mers în restaurantul Bueno de pe Bulevardul Tomis, unde și-a comandat de mâncare. Aici, exuberanța sa și faptul că dădea cu bani în stânga și în dreapta a atras atenția unui individ, care a intrat în vorbă cu el. Cei doi s-au cinstit cu mai multe pahare de alcool, iar la final afaceristul nu a observat că interlocutorul lui a plecat cu haina sa, în care avea nu mai puțin de 9.200 de euro și două telefoane mobile. 


În urma investigațiilor realizate, polițiștii de la Secția 3, în atenția cărora a ajuns dosarul, au stabilit că suspect de comiterea faptei este Orazali Sever, de 47 de ani, din municipiul Constanța. De altfel, bărbatul nu se afla la prima ilegalitate. În trecut, spun surse din rândul polițiștilor, acesta ar fi fost închis pentru tâlhărie, viol și lovituri și alte violențe. 


Mai bine de o lună l-au căutat polițiștii pe suspect, dar acesta s-a ascuns. Marți, având informații cu privire la adresa unde se ascundea bărbatul, polițiștii Secției 3 sprijiniți de mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale au descins la adresa respectivă, dar și la alte două adrese, unde locuiesc rude ale suspectului. 


Individul a fost prins și, de asemenea, a fost confiscată și suma de 2.300 de euro. Orazali Sever a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța, în noaptea de marți spre miercuri, iar aceștia au decis arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Eveniment : JAF DE MII DE LEI, ÎN CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.6704 secunde